Vereniging van de familie Buijyvoets (of gelijkluidend) die als doel heeft onderzoek te doen naar
de stamboom en de geschiedenis van de familie en de resultaten ervan te publiceren op deze website.

Bijvoet & Byvoet Familie vzw

(B&BF)

Cor Bijvoet

CorBijvoetCor Bijvoet (1925-1994) staat in de stamboom genoteerd als Cornelis Bernardus Bijvoet. Hij was militair en als aantekening staat vermeld: Cor verbleef van 1946 tot juli 1949 als O.V.W.-er in het toenmalige Nederlands-Indië.

De Archiefdienst Kennemerbataljon 2-4 R.l zoekt al jaren naar materiaal over dit bataljon, opdat het varhaal van de mannen  van het Kennemerbaljon niet verloren gaat. Rob de Graaf kwam bovengenoemde aantekening over Cor Bijvoet tegen in onze stamboom en vond hem ook terug in de lijst met mannen die destijds in dit OVW bataljon gediend hebben, maar wisten verder niets van hem. Ook wij hebben in de stamboom niet meer gegevens dan bovengenoemde aantekening 

Rob de Graaf zoekt nu contact met nakomelingen van Cor Bijvoet en hoopt daarmee ook zijn verhaal te kunnen optekenen. Aangezien in onze stamboom Rob gezegend was met 7 kinderen en 12 kleinkinderen, moet het toch mogelijk zijn om het levensverhaal van Cor boven water te krijgen. 

Dus bij deze een oproep aan de nakomelingen van Cor Bijvoet om contact op te nemen met Rob de Graaf.

Onder Lees meer de oproep van Rob de Graaf en zijn contactgegevens.

Geachte Heer, Mevrouw,

Even mijzelf voorstellen.
Mijn naam is Rob de Graaf en samen met Martin de Graaf (geen familie ;-) onderhouden wij al een aantal jaren de Archiefdienst Kennemerbataljon 2-4 R.I.
Onze doelstelling is om zoveel mogelijk materiaal (foto’s , dagboeken, documenten etc...digitaal vast te leggen en te archiveren zodat het verhaal van de mannen van het Kennemerbataljon 2-4 R.I. niet verloren gaat.
Zo hebben we ook een website gestart ( https://kennemerbataljon.wordpress.com ) om meer mensen te bereiken en in contact te komen met nabestaanden die eventueel materiaal met ons willen delen.
Mijn vader en de vader van Martin dienden bij dit OVW bataljon gedurende de jaren 1945-1948 in Nederlands-Indie, zo ook mogelijk Cornelis Bernardus Bijvoet (geb: 16-04-1925).
Hij komt voor in onze lijst met mannen die destijds in dit OVW bataljon gediend hebben maar we weten eigenlijk niets van hem.
Op jullie website staat: "Cor verbleef van 1946 tot juli 1949 als O.V.W.-er in het toenmalige Nederlands-Indië".
Dus ik ben op het goede spoor.
Kan iemand bevestigen dat hij bij OVW bataljon 2-4 R.I. (Kennemerbataljon) gediend heeft.
Indien het antwoord positief is, zijn jullie dan bereid de contactgegevens (zoals een emailadres) van de nabestaanden van Cor met mij te delen? Dan kan ik deze nabestaanden vragen of zij eventueel bereid zijn materiaal uit deze periode met ons te delen.
Misschien heb ik jullie met deze vraag een beetje overvallen maar ik hoop een positief antwoord.

Met vriendelijke groet

Rob de Graaf
Archiefdienst Kennemerbataljon
https://kennemerbataljon.wordpress.com

contactRobDeGraafMochten uit contact tussen Rob de Graaf en de nakomelingen van Cor Bijvoet meer gegevens over Cor Bijvoet beschikbaar komen, dan hopen wij deze ook in de stamboom te kunnen opnemen.

Reacties  

# Alwin 28-12-2017 15:18
Ik heb captcha geactiveerd, zodat je een beveiligingscod e moet invullen voordat je je commentaar kunt verzenden.
Ik hoop dat daarmee nu eindelijk die spam berichten ophouden
Antwoorden
# jan klaassen 28-12-2017 14:24
Nog een testbericht
Antwoorden
# jan klaassen 28-12-2017 14:20
Dit is een testbericht
Antwoorden

Plaats reactie

Beveiligingscode
Vernieuwen

Copyright © 2018 Bijvoet & Byvoet Familie vzw