Vereniging van de familie Buijyvoets (of gelijkluidend) die als doel heeft onderzoek te doen naar
de stamboom en de geschiedenis van de familie en de resultaten ervan te publiceren op deze website.

Bijvoet & Byvoet Familie vzw

(B&BF)

Dave Bijvoet opent Mobile Service Centre Hoorn

Voor u gelezen in www.FranciseFormules.nl. Klik hier voor het volledige artikel

DaveBijvoetMobile Service Centre, een groeiende franchiseformule gespecialiseerd in de reparatie van smartphones en tablets van alle merken, heeft afgelopen week een franchiseovereenkomst gesloten met Dave Bijvoet. Hij wordt opgeleid tot Certified Engineer en zal naar verwachting komende zomerperiode de deuren openen van zijn franchisevestiging in Hoorn om van daaruit de markt te bedienen bij de reparatie van smartphones en tablets van alle mogelijke merken.

Dave Bijvoet werd 40 jaar geleden geboren in West-Friesland en woont samen met Sabine en hun 5 kinderen in Hoorn.

Na zijn studie Grafische MTS heeft hij HBO Bedrijfskader aan de Hogeschool van Utrecht gestudeerd. Het is een generalistische opleiding die opleidt tot allrounders voor sleutelposities in het bedrijfsleven. Na zijn studie heeft hij diverse functies vervult. Daarnaast heeft hij sinds 2011 van zijn hobby tevens een beroep gemaakt als freelance (ZZP) Project- & Artist Manager. Voor Dave was de tijd aangebroken fulltime een eigen onderneming op te bouwen bij voorkeur in de ICT-branche.

Is het mogelijk dat David of zijn familie nadere gegevens kan verstrekken, zodat we hem en zijn gezin kunnen opnemen in de stamboom?

Plaats reactie

Beveiligingscode
Vernieuwen

Copyright © 2018 Bijvoet & Byvoet Familie vzw