Vereniging van de familie Buijyvoets (of gelijkluidend) die als doel heeft onderzoek te doen naar
de stamboom en de geschiedenis van de familie en de resultaten ervan te publiceren op deze website.

Bijvoet & Byvoet Familie vzw

(B&BF)

Tentoonstelling Han Bijvoet al bezocht ?

kaft boek HanBijvoetOp een mooie pinksterdag heb ik samen met de schoondochter van Han Bijvoet in de Kathedrale Basiliek Sint Bavo te Haarlem de tentoonstelling over Han Bijvoet bezocht.
Het is aan te raden een zonnige dag uit te kiezen voor een bezoek, omdat de gebrandschilderde ramen dan prachtig tot uitdrukking komen, terwijl ook de fresco's beter in detail bewonderd kunnen worden.

Ter plaatse de rijk geillustreerde monografie aangeschaft met gedegen interessante artikelen over het leven en werk van Han Bijvoet.
Het boek is vergeleken met het artikel op onze website veel overzichtelijker, voorzien van interessante artikelen en verlucht met vele prachtige foto's. Bovendien leest het boek prettiger dan een artikel op een computer.
Het boek wordt alle familieleden aangeraden!

  • Tip:  Lees eerst het boek en ga daarna (op een zonnige dag) de werken van Han Bijvoet bewonderen in de basiliek en in de tentoonstellingsruimte.
De monografie  kan telefonisch besteld worden bij boekhandel H. de Vries te Haarlem, telefoon: 023 5319 458.
Ook on-line op www.devriesboeken.nl  (of klik hier).

 

De tentoonstelling is t/m 28 oktober te bezoeken op dinsdag t/m vrijdag van 10:00 tot 16:00 uur en op zaterdag van 11:00 tot 15:00 uur. 

Plaats reactie

Beveiligingscode
Vernieuwen

Copyright © 2018 Bijvoet & Byvoet Familie vzw