Vereniging van de familie Buijyvoets (of gelijkluidend) die als doel heeft onderzoek te doen naar
de stamboom en de geschiedenis van de familie en de resultaten ervan te publiceren op deze website.

Bijvoet & Byvoet Familie vzw

(B&BF)

Uitnodiging familiebijeenkomst 2017

congreszaal2Wij hopen u te mogen verwelkomen op onze familiebijeenkomst op
 
zondag 24 september
van 10:00 tot 17:00 uur

in de congreszaal (gebouw 17) van Landgoed Zonnestraal te Hilversum.

Als u zich nog niet heeft opgegeven verzoeken wij u dit, in verband met de voorbereidingen, alsnog te doen via een email aan Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Programma
Het programma van deze dag staat in het teken van architect Bernard Bijvoet, mede ontwerper van de gebouwen op Landgoed Zonnestraal. Gastsprekers zijn Suzy Leemans over het leven en werk van Bernard Bijvoet en Peter Bijvoet over de renovatie van de gebouwen op het landgoed. Ook een rondleiding over het landgoed staat op het programma.
Het volledige programma kunt u hier inzien en dowloaden.

Routebeschrijving
Landgoed zonnestraal is enorm uitgestrekt en bevat vele gebouwen. Omdat wij bij een voorbereidend bezoek op het landgoed zijn verdwaald hebben wij voor u een routebeschrijving samengesteld.
De routebeschrijving kunt u hier inzien en downloaden.

Uw bijdrage in de kosten voor deze dag bedraagt 15 euro per persoon en kunt u ter plaatse voldoen. In verband met de lunch en de rondleiding uw deelname opgeven (als al niet gedaan) aan Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Ook kunt u op dit emailadres terecht met alle vragen over deze familiebijeenkomst.

Plaats reactie

Beveiligingscode
Vernieuwen

Copyright © 2018 Bijvoet & Byvoet Familie vzw